Η εταιρεία μας, είναι μια κάθετη ευέλικτη μονάδα παραγωγής πλαστικών και μεταλλικών προϊόντων

Η SVIM είναι μια παραγωγική μονάδα που εξειδικεύεται στην κατασκευή πλαστικών και μεταλλικών προϊόντων και εξαρτημάτων.  Από το 1971, παράγουμε μία μεγάλη ποικιλία ομώνυμων προϊόντων, που συνεχώς εμπλουτίζεται.  Εκτός αυτού, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την παραγωγή προϊόντων από πλαστικό και μέταλλο.  Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό και την κατασκευή των καλουπιών μέχρι και τη συσκευασία τους.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της SVIM στη Ν. Σάντα Κιλκίς, διαθέτουμε καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής συνολικής έκτασης 2.200 m²  και έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε προϊόντα υψηλού επιπέδου και να καλύψουμε ένα μεγάλο φάσμα απαιτήσεων για την κατασκευή τους.

Η ποιότητα και η αξιοπιστία σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία που έχουμε κατακτήσει εδώ και πάνω από 50 χρόνια, είναι οι παράγοντες που εξασφαλίζουν τη διαρκή εμπιστοσύνη των πελατών μας.  Αυτό μας δίνει την ικανοποίηση και την έμπνευση που μας κινεί για να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα που κάνουν τη διαφορά.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε να εμπλουτίσετε την γκάμα των προϊόντων σας και αναζητάτε την υψηλότερη ποιότητα σε συνδυασμό με τη σταθερή παραγωγική διαδικασία και τη σωστή τιμή, η SVIM είναι η απάντηση, επικοινωνήστε μαζί μας!

Τμήματα Παραγωγής

Σχεδιασμός προϊόντων και Καλουπιών

Στη SVIM αρχικά θα καταγράψουμε και θα αναλύσουμε τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που θέτετε για το προϊόν σας.  Αφού έχει προσδιοριστεί η γενική ιδέα του προϊόντος, προχωράμε στον λεπτομερή σχεδιασμό με τη χρήση σύγχρονων CAD προγραμμάτων και δημιουργούμε ένα τρισδιάστατο μοντέλο του τελικού προϊόντος.

Στη συνέχεια γίνονται όλοι οι απαραίτητοι υπολογισμοί, τόσο για τη σωστή λειτουργία του προϊόντος, όσο και για την εξασφάλιση της ασφάλειας και της ποιότητάς του με το μικρότερο δυνατόν κόστος κατασκευής.

Όταν ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, άμεσοι συνεργάτες μας, αναλαμβάνουν την πρωτοτυποποίηση του προϊόντος.  Το πρωτότυπο ελέγχεται ως προς την λειτουργικότητα και την αντοχή του μέσα από μία σειρά δοκιμών και προχωράμε στα κατασκευαστικά σχέδια.  Τα σχέδια αυτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή των καλουπιών ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία σχεδιασμού.

Οι τεχνικές προδιαγραφές με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και μοναδικά χαρακτηριστικά είναι για εμάς οι παράγοντες που ορίζουν τις διαφορές στην ποιότητα των προϊόντων και είναι σημαντικοί για την επίτευξη της επιθυμητής τιμής.

Στόχος μας είναι να μετατρέπουμε τις ιδέες σας σε παραγωγικό αποτέλεσμα.

Επεξεργασία Μετάλλου

Το Τμήμα Επεξεργασίας Μετάλλου της SVIM περιλαμβάνει όλα τα στάδια επεξεργασίας των προϊόντων μετάλλου, μέχρι τη μορφοποίησή τους σε χρηστικά αντικείμενα ή εξαρτήματα.

Ο κορμός των δραστηριοτήτων της SVIM είναι η παραγωγή εργαλείων κοπής λαχανικών.  Για αυτόν τον λόγο σε εμάς οι τεχνικές διαμόρφωσης και μορφοποίησης μετάλλων, καθώς και το τρόχισμά τους, είναι η καθημερινότητα  μας.

Διαθέτουμε όλην την γκάμα από κρουστικές και υδραυλικές πρέσες, βάρους από 10 έως 150 τόνους εξοπλισμένες με αυτόματους τροφοδότες και φωτοκύτταρα, ψαλίδια, ηλεκτροπόντες, δονητές για γυάλισμα, και πολλά άλλα βοηθητικά εργαλεία που μας κάνουν μια κάθετη παραγωγική μονάδα και στον τομέα των μεταλλικών εξαρτημάτων.

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους προμηθευτές πρώτων υλών επειδή πιστεύουμε ότι το προϊόν σας αξίζει το καλύτερο.

Επεξεργασία Πλαστικού

H SVIM δραστηριοποιείται στην παραγωγή πλαστικών αντικειμένων με τη μέθοδο injection εδώ και 51 χρόνια.  Αυτή η εμπειρία μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας με ακρίβεια στις διαστάσεις και στην πιστότητα των χρωμάτων.

Βέβαια για την υποστήριξη των παραπάνω χρησιμοποιούμε έναν σύγχρονο στόλο μηχανημάτων, από πρέσες έκχυσης θερμοπλαστικών (injection), ψυκτικά μηχανήματα, προθερμαντήρες, ξηραντήρια, σταθεροποιητές θερμοκρασίας καλουπιών, τροφοδότες και πριν από τις αρχές του 2022 ένα βιομηχανικό robot σταθερής βάσης.

Στη Svim δουλεύουμε με σχεδόν όλα τα θερμοπλαστικά, όπως PC, ABS, PS, PP, PC, SAN, PA, PE , PSU, PPS,TPE και άλλα.  Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε αυτά τα υλικά σε συνδυασμό με ίνες από γυαλί, γυάλινη χάντρα ή μεταλλικό οπλισμό, όπου απαιτείται.  Απαραίτητο για την απρόσκοπτη λειτουργία και αυτού του τμήματος, είναι το  μηχανουργείο μας για τη συντήρηση και την επισκευή καλουπιών και εξοπλισμού.

Οι χρόνοι παράδοσής μας είναι οι πιο άμεσοι στην αγορά